Nyt! Uddannelse i Intuitiv Hypnoterapi

Velkommen til vores helt nye uddannelse som Intuitiv Hypnoterapeut. Uddannelsen er for dig, der ønsker et effektivt terapeutisk værktøj til at hjælpe dig selv og andre med udvikling, forandring og transformation.

På uddannelsen lærer vi dig hypnose og hypnoterapi som metode. Vi lærer dig at anvende metoden i en spirituel- og psykologisk kontekst, så du lærer hvad du kan anvende metoden til og ikke blot til at “fjerne” problemer men til personlig udvikling og transformation.
Som tillæg lærer du at åbne op for at arbejde systematisk med din intuition. På den måde bliver du i stand til at kombinere hypnose med brug af din intuition, så du effektivt og fra en høj bevidsthed kan hjælpe dine klienter.

Alt hvad vi gemmer i vores underbevidsthed skaber “støj” i vores liv. Hypnosen og trancen har til formål at få adgang til materiale i underbevidstheden, som ikke er tilgængeligt for dagsbevidstheden, så det kan forløses og transformeres til styrker. Som Intuitiv Hypnoterapeut bliver du desuden i stand til at hjælpe dine klienter til deres højere bevidsthed, hvorfra de bliver “spejlet” i deres højere sandhed og finder hjem til sig selv, deres ressourcer, styrker og potentiale.

Din intuition er forbindelsen til den guddommelige, intelligente og kærlige energi, som altid er til rådighed, samt en højere bevidsthed, der forbinder alt. Herfra kan du “tune” ind på andre menneskers bevidsthed, vel at mærke når de har givet tilladelse til det. Måske er du vant til at være i kontakt med din intuition – eller måske er det mere uvant for dig. Uanset hvor du er henne, lærer du at åbne og bruge din intuition på lige præcis den måde, der er bedst for dig.

På den måde kan du “kigge med” i hypnosen og få en fornemmelse af, hvor dybt klienten er i trance, hvordan klienten har det psykisk og hvad klienten oplever. Ved at arbejde intuitivt med hypnose, frem for mere mekanisk med et script, kan du møde og hjælpe din klient, lige der hvor de er og du overtræder aldrig klientens grænser.

Når klienten har forløst de overbevisninger og følelser der blokerede for deres energi, kan de bedre modtage healing. Du vil derfor lære healingsteknikker, så din klient opnår flow i kroppen igen på både et psykisk såvel som fysisk plan.

Formålet med uddannelsen er, at du bliver i stand til at arbejde selvstændigt med klienter som hypnoterapeut, ved at benytte individuelt tilpassede og virksomme interventioner i forhold til klienten under trance. Vores mål er desuden, at du finder din egen personlige stil og arbejder fra din egen integritet og dit eget lys, til gavn for dine klienter.

Uddannelsens form veksler mellem teoretisk undervisning, demonstrationer og praktisk øvelse to og to eller i små grupper.

Journalist Gitte Valentin har interviewet os til sin podcast, du kan lytte med her:

https://drive.google.com/file/d/1BgTyDhCn3VlrNH4MikLs_EesHSKAepc9/view?usp=drivesdk

Hvad lærer du blandt andet på uddannelsen?

 • Om den hypnotiske tilstand og at arbejde derfra
 • Om trance, hjernen og hjernebølger.
 • Om nervesystemet og bevidsthed.
 • Om spejlinger og spejlneuroner
 • Om induktion og forskellige måder at hjælpe folk i trance på.
 • Om suggestioner og visualisering.
 • Om selvhypnose.
 • Om regression og hypnoterapi.
 • Om kontakt til din intuition og at arbejde med en højere bevidsthed.
 • Om healing og healingsmetoder.
 • Om hvordan du laver “digging” for at komme ned i klientens underbevidsthed.

Du bliver således i stand til at gennemføre et forløb med hypnoterapi.

Du lærer desuden at benytte hypnoterapi i forhold til en række tilstande:

 • Stress, angst og depression.
 • Traumer.
 • Afvænning.
 • Hypnoterapi med børn.
 • Ego-state, arbejdet med klienters kerneproblematikker og grundantagelser.
 • Polariteter og det maskuline og feminine.
 • Indre barn, indre forældre og indre familieterapi.
 • Regression (i dette liv og tidligere liv).
 • Hypnoterapi i integrativt arbejde med f.eks. kognitiv terapi eller andre metoder
 • Og meget mere.

Hvorfor intuitiv hypnoterapi?
Vi har en fælles passion for at kombinere gode og gennemprøvede terapeutiske metoder med intuition og høj bevidsthed, for at hjælpe mennesker mod reel og varig transformation. Når vi mennesker lægger uhensigtsmæssige overbevisninger og begrænsende og udtjente roller bag os, kan vi blive dem vi i virkeligheden er. Derfra er det muligt at skabe et meningsfuldt liv fuld af trivsel og glæde – til gavn for det enkelte menneske og for verden.

Hypnoterapi er verdens ældste terapiform og grundet en del forskning, der beviser hypnosens effekt (https://videnskab.dk/krop-sundhed/hypnose-det-viser-forskningen-om-effekten), er hypnoterapi ret populær i Danmark. Selvom vi begge har lange terapeutiske uddannelse bag os, er det hypnoterapien vi begge har fundet mest effektiv i vores klinik og derfor arbejdet mest med.

Datoer:

Modul 1
Dato: 1.- 3. februar 2021

Modul 2 
Dato: 8. – 10. februar 2021

Modul 3
Dato: 15. – 18. marts 2021

Alle dage fra 9.30 – 16.30. (Dog 16/3 starter vi kl. 11.00)

Lokation
Vi skal hygge os i lyse, lækre og kongelige lokaler fra Christian IV’s tid i Søndre Jernbanevej 4 D, 3400 Hillerød der ligger tæt på Hillerød Station samt midtbyen.

Hvad koster uddannelsen
Samlet pris for hele uddannelsen er kr. 27.000,- (prisen tillægges ikke moms).

EARLY BIRD RABAT ved samlet betaling inden 1. december 2020 er kr. 5.000,-

Dermed er prisen kr. 22.000,-

Er du i forvejen ThetaHealer fra Heart Academy med min 4 kurser, ydes du kr. 2.000,- rabat på prisen.

Prisen inkluderer:

💫 1 session hos enten Mette Herslund eller Helle Brinch (værdi ca. kr. 1700,-)

💫 Økologisk og vegetarisk frokost samt mellemmåltider formiddag og eftermiddag samt kaffe/te

💫 Fyldestgørende og grundigt gennemarbejdet materiale på dansk samt video og lydfiler

💫 2 undervisere på hele uddannelsen

💫 En unik uddannelse der kombinerer hypnoterapien med de bedste psykologiske værktøjer og intuitivt arbejde

💫 En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til træning og sparring

Tilmelding og betaling
Tilmelding sker ved mail til enten heartacademy.dk@gmail.com eller metteherslund@protonmail.com. Du er meget velkommen til at ringe for at høre mere om uddannelsen.
Helle Brinch: 22431717,
Mette Herslund: 24443919

Indbetaling sker til konto: 6488 – 0002018977 i Handelsbanken. Påfør navn og “IHU”

Forkundskaber
Måske arbejder du allerede med mennesker eller er terapeut og ønsker at udvide og kombinere dine kompetencer med hypnoterapi. Det er dog ikke et krav, at du allerede er terapeut eller har klienter, da du bliver oplært fra bunden. Har du ikke allerede klienter, er en optagelsessamtale dog en forudsætning, så vi kan vurdere, hvorvidt uddannelsen er det rette match til dig.

Forventninger til dig under uddannelsen
Under uddannelsen anbefaler vi på det varmeste, at du har prøve-klienter mellem 1. og 3. modul, så du får mest muligt ud af uddannelsen.  3. modul afsluttes med en supervisionsdag, hvor vi i små grupper fremviser hypnoterapi foran hinanden. Det er den mest effektive måde at opnå erfaring på og sparre med hinanden, om de forskellige udfordringer i kan komme ud i, som hypnoterapeuter.

Desuden forventes det, at du har arbejdet med dig selv tidligere og kan tage ansvar for din egen proces under uddannelsen.

Om underviserne

Om underviserne

Mette Herslund er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2001 og er blandt andet efteruddannet i hypnose og hypnoterapi. Mette er desuden uddannet i kognitiv terapi, narrativ terapi og er ThetaHealer. Gennem hendes skarpe intuition ser hun gennem alle dine lag og hjælper dig til at være den du i virkeligheden er. Mette er optaget af helhedstænkning og at bygge bro til en bredere psykologisk forståelse, hvor energipsykologi og spirituelle vinkler medtages, for at forene det bedste fra flere verdener.

 

 

 

Helle Brinch er uddannet HD Afsætning, Gestaltterapeut, NGH certificeret hypnoterapeut og ThetaHealerInstruktør. Hun er en knivskarp og dygtig behandler med 16 års erfaring med terapi. Derudover har hun mange års erfaring med undervisning og uddannelse og har undervist flere hundrede thetahealere igennem årene. Helle arbejder holistisk og interesserer sig især for at vende personlige udfordringer til styrker og hjælpe den enkelte klient frem til deres højere potentiale og livsformål.