Priser

Individuel konsultation (60 min): 1000 kr.

Parterapi (90 min.): 1500 kr.

Supervision (60 min.): 1100 kr.

Psykologisk undersøgelse: Prisen aftales individuelt i forhold til undersøgelsens omfang og karakter.

Lægehenvisning
Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at du ikke kan få tilskud fra den offentlige sygesikring, selvom du har en henvisning fra lægen. Hvis du har fået en sådan henvisning og søger en psykolog, kan du på www.psykologeridanmark.dk finde de psykologer, der kan tage imod en sådan henvisning.

Jeg modtager private klienter og klienter via kommuner, forsikringsselskaber og virksomhedsordninger. Vær opmærksom på at forsikringer/sundhedsforsikringer tegnet af arbejdsgiver eller privat ofte dækker et antal samtaler hos en psykolog.

Muligheder for tilskud
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark (gruppe 1, 2 eller 5), kan du få tilskud til samtalerne. Du kan læse om deres tilskud til psykologhjælp her.

Tilskuddet betales direkte af Danmark.

De fleste sundhedsforsikringer yder tilskud til psykologsamtaler. Prøv at kontakte dit forsikringsselskab og forhør dig om mulighederne.

Nogle fagforeninger dækker helt eller delvist udgift til psykologsamtaler, hvis der er tale om en arbejdsrelateret problemstilling.

Har du eller din arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring gennem et forsikringsselskab, kan du få betalt dine psykologsamtaler helt eller delvist.

Du kan betale med Mobilepay. Du kan også benytte kontanter.
Betaling sker i forbindelse med hver enkelt aftale.
Hvis du har brug for kvittering, kan du få udarbejdet en enten ved afslutning eller efter aftale.
Hvis din arbejdsgiver eller et forsikringsselskab betaler for dine samtaler, bedes dokumentation for bevilling tilsendt senest dagen før eller medbragt til første samtale.

Afbud
Bliver du forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du melde afbud senest 24 timer før aftalt tid. Afbud modtaget senere vil blive afregnet med fuld pris.

Samarbejde

Du kan også finde mig i Roskilde, hvis det passer dig bedre. Du kan se mere på www.pgroskilde.dk